Check out our work

Situat în stațiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, OnPlonge Junior este locația ideală pentru o vacanță de vis la malul mării.

Hotelul este poziționat aproape de numeroase atracții sau puncte de interes și de asemenea la 300 de metri de plajă.

Hotelul dispune de 45 de spații de cazare: 3 suite cu vedere spre stațiune, 12 camere twin cu balcon și vedere spre lac, 24 camere twin cu balcon și vedere spre lac,6 camere economy cu vedere spre stațiune.

Hotel On Plonge Junior pune la dispoziție numeroase servicii pentru a vă face vacanța cât mai placută, precum, terasă cu vedere la lac și locuri de parcare private gratuite sau acces în sala de fitness proprie.

Bd. Mamaia – Zona Debarcader, Constanta 900001, Romania

[email protected]
receptie: 0724 368 327
restaurant: 0724 036 633

Cazinoul din Constanța este o clădire istorică din Constanța. Este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale orașului, fiind ridicat în anul 1909 și inaugurat în luna august a anului 1910.

Cazinoul se află în centrul istoric al orașului, pe faleza din peninsulă, în vecinătatea bulevardului Regina Elisabeta. Este una dintre clădirile emblemă ale Constanței. În zona în care se ridică astăzi mai fusese, între 1880-1902, o construcție de lemn, o „cazină” cum se numea atunci – loc pentru spectacole de teatru, baluri, loc de recreare pentru turiști. Construcția unui edificiu cu funcții asemănătoare marilor cazinouri europene a început prin anul 1904. Inițial, planurile sunt întocmite de către arhitectul Petre Antonescu, care proiectează o clădire al cărei stil arhitectonic se inspira din tradițiile artei românești. După terminarea fundațiilor, însă, planurile sunt schimbate, Primăria încredințând modificarea lor unui arhitect de origine franceză[1] (sau elvețiană[2]), Daniel Renard, care renunță la specificul stilului românesc, în favoarea unui stil Art Nouveau[3] sub influența cosmopolită a cazinourilor epocii, în care motivul principal este un fel de demi-rozasă în formă de scoică. Construit din 1908, edificiul constănțean este terminat în 1910, când este și inaugurat (în 1912 se fac ultimele retușuri).